Gastronomiske lyspunkter fra 2020
2020 var et forbandet år, men lyspunkter var der heldigvis også indimellem brandene. Nogle af de gode nyheder blev til skriv her på Copenhagen Food, og hvis du ikke fik dem alle med, så har du chancen nu.
Til trods for, at vi har mange dygtige gastronomiske innovatører i Danmark, kan end ikke dem og deres talenter stå imod, når en verdensomspændende epidemi rammer. Restauratørerne og deres nye initiativer har derfor brug for alles hjælp og opbakning, når vi igen må være blandt hinanden. Hvis du også har lidt svært ved at komme i tanke om de nye spændende ting, du skal besøge, når du igen må, kan du læse, hvad der blandt andet dukkede op af gode ting i 2020 nedenfor.
En ny æra i Frederiksberg Have: Historiske Fasangården bliver traktørsted
Lola udvider familien: Ny restaurant i Nordhavn
Ny ‘bad-ass’ gourmet-kebab på Vesterbro
Nørrebro Bryghus åbner nyt containerbryggeri på Reffen
Populær Nørrebro-kiosk åbner bagelbageri i morgen
Filippinsk favorit fra REFFEN har åbnet restaurant på Amager
Nu kan du få brunsvigersnurre på Nimbs nye café
Her er de nye Michelin-stjerner
LÆS OGSÅ: Tanqueray Gin lancerer duftbaseret cocktailkort på Nimb