Brunch til fester og hyggelige dage
Wulff & Konstali var nok de første i København til at introducere det geniale brunchkoncept, som tillader gæsterne at vælge flere små retter og sammensætte sin egen brunchservering ud fra et større menukort. Nu kan du gøre dem succesen efter med deres nye bog, hvor de deler ud af de legendariske opskrifter.
… er udgivet i samarbejde med Politikens Forlag og har en vejledende udsalgspris på 170 kroner.
Forfatterne Agnete og Poul Wulff har i 17 år drevet restauranter og food shops i København og omegn. Restauranterne er især kendt for deres brunchkoncept, hvor gæsterne selv sammensætter 5-7 retter fra det omfangsrige menukort. Agnete og Poul danner også par privat og har sammen tre børn på 1-11 år.
Læs mere om Wulff og Konstali på wogk.dk.
Brunchkonceptet hos Wulff & Konstali, hvor gæsterne selv vælger 5-7 serveringer fra et varieret menukort, er efterhånden kendt over hele København.
Nu har Agnete og Poul Wulff samlet de bedste opskrifter fra restauranternes legendariske brunch i en bog.
Der er ikke meget “røræg og bacon” over bogen, men tværtimod masser af farverige og spændende opskrifter, og der er bestemt også blevet plads til det søde og kalorierige som fx Wulff & Konstalis chokoladevafler med havtorncreme.
Vi deler en håndfuld af opskrifterne her, så du selv kan lave brunch til fester og hyggelige dage, hvor du er værten.
Mandelcroissant med remonce
Gravad laks med brun farin og rosenpeber
Hønsesalat forklædt som waldorfsalat
Rødgrød med flødeskum
Chokoladevafler med havtorncreme
LÆS OGSÅ: Plantemadder