Vilde opskrifter til efteråret
Hos kogebogsforfatteren Julie Hey er efterårets spisekammer fyldt op med kraftigt og smagfuldt vildtkød. I hendes seneste bog inspirerer hun både jægere og alle andre, som elsker efterårets råvarer, til at kokkerere med vildt fra Danmark. Den indeholder også opskrifter på godt tilbehør og kager. Vi deler nogle af bogens opskrifter her.
Julie Hey har gået på jagt, siden hun kunne gå, og har lavet mad omtrent lige så længe. Nu har hun udgivet en kogebog kun med opskrifter på vildtkød og tilbehør, som vi har fået lov at dele nogle af. Og de henvender sig ikke kun til jægeren, men til alle, som er vild med efterårets råvarer.
Hey! Det er vildt er udkommet i samarbejde med Gyldendal og koster 249,95 kroner.
Vild risotto
Andeanretning med glaserede beder
Stegt and på blomkålspuré
Vildt god bourguignon
Søde rødbedemuffins
LÆS OGSÅ: Rustik vintermad