Deli om dagen og bodega om aftenen
Torsdag den 1. oktober slår Veranda dørene op til lokalerne i Griffenfeldsgade. Her kan du om dagen spise enkle serveringer og købe vin med hjem, og når mørket falder på, er der uprætentiøse drinks og vine for alle.
Den nye beboer i Griffenfeldsgade, Verandra, er resultatet af en sammenkobling af holdet bag Bar Pasta, Erik Engblom (tidligere manager på Fiskebaren) og Jesper Wissing (tidligere barchef på Sanchez). Veranda skal bo i Bar Pastas nabolokaler, men skal i modsætning til den lille italienske pastarestaurant være langt mindre geografisk bestemt og mere nysgerrig på produkter fra hele verden.
”Hylderne vil være fyldt med interessante spiritusser og vine fra hele verden. Fælles for alle er, at det er fra små producenter, der lever og ånder for deres produkt,” fortæller Jesper Wissing.
I køleskabet er der dåser fra danske Empirical Spirits, kombucha fra Klint & Bro rundt om hjørnet og dåseøl fra ToØl – for bare at nævne et par eksempler blandt mange andre udvalgte produkter.
Til frokost kan du vælge mellem friske salater fra Estin eller simple foccacia med mortadella, som også kan snuppes to go. Til aften kan man liste om til Bar Pasta for at indtage aftensmaden eller blive hængende og nippe lidt til carpaccio, lidt skaldyr eller skinke med et glas vin eller en drink på siden.
”Vi tager det bedste med os fra branchen og åbner præcis det sted, vi selv drømmer om, med de produkter, vi føler, vi kan stå inde for og har kendskab til,” fortæller Erik Engblom og afslutter: ”Vi håber, det bliver et sted, hvor områdets lokale såvel som forbipasserende og folk fra branchen vil føle sig velkomne.”
LÆS OGSÅ: En ny æra i Frederiksberg Have: Historiske Fasangården bliver traktørsted