Varm dig på en cocktail i højtiden
Bladene er faldet af træerne, og den kommende tid sniger julen sig langsomt ind på os. Det betyder for de fleste, at hyggen flytter fra åben himmel ind omkring middagsbordet med gode venner og familie - allerhelst med en knitrende pejs i baggrunden og juleklassikere på anlægget. Et glas Zacapa fuldender din oplevelse, når du sætter tænderne i et stykke mørk chokolade. Men hvis du er mere til at julehygge med en cocktail i hånden, har World Class-bartender Alexander Remoundos fra cocktailbaren TATA på Sanders sammensat fire forskellige højtidsdrinks, du kan servere før eller efter middagen.
Når vi tænder det første lys i adventskransen, tænder vi i virkeligheden for noget, der er endnu vigtigere. Vi tænder nemlig endnu en gang for samværet, hyggen og de mange betænksomme tanker, julen ofte også byder på.
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal servere som velkomst til den årlige julefrokost, når gæsterne ankommer den 24. december, eller mens dronningen holder sin nytårstale, så kommer her lidt forskellige bud fra den danske World Class-bartender Alexander Remoundos, der i oktober blev kåret som verdens syvende bedste bartender i Glasgow til årets World Class-finale.
Zacapa Negroni
Talisker Cobbler
Kentucky Buck
Espresso martini (med et twist)
LÆS OGSÅ: Cocktails i en kølig tid