Thomas Hermans solskinskøkken
Den prisbelønnede kok Thomas Herman deler ud af sine elskede favoritter fra de varmere himmelstrøg i en helt ny kogebog. Få del i hans solskinskøkken og få opskrifterne på retter, som bliver lavet på nøjagtigt den måde, han og hans nærmeste selv holder allermest af.
… er udgivet i samarbejde med Politikens Forlag. Vejledende udsalgspris: 350 kr.
Thomas Herman er en prisbelønnet kok og kogebogsforfatter. Han har arbejdet på mange af de danske toprestauranter, men også haft smutture til gourmetrestauranter i blandt andet Frankrig og Spanien. I de seneste par år har han optrådt på tv som dommer i det danske Masterchef og i flere sæsoner af programmet Puk og Herman.
I hans nyeste bog Feast – Mit solskinskøkken præsenterer Thomas Herman 100 retter fra de varmere himmelstrøg. Solskinskøkkenet, som han kalder det, har en særlig plads i hans hjerte, og inspirationen er hentet fra især Italien og Spanien. Det er lettere retter med friske råvarer og masser af smag, som er nemme at lave, og som Herman har lavet på sin egen måde med et nænsomt tvist – præcis sådan, som han selv og hans familie og venner elsker dem.
Grillet gazpacho ‘Andaluz’ med tomat og parmesan
Artiskokker med brunet smørcreme og citron
Vitello tonnato
Linguine vongole med rød chili
Iskold hibiscusconsommé med blodappelsin og citrontimian
LÆS OGSÅ: Mageløse madder