Tag din fermentering til næste niveau
Gør plads til endnu mere kraut, kimchi og kombucha på køkkenhylderne, for nu udkommer den anden bog om fermentering. Dyk dybere ned i det mælkesyregærede univers, og oplev nye smage i fermenterede grøntsager, drikke og kondimenter.
… er opfølgeren til den første bog Fermentering.
Bogen udkommer den 23. marts i samarbejde med Aarstiderne og People’sPress.
Vejledende pris: 199,95 kr.
Fermentering er en af de helt store kulinariske trends lige for tiden. Du er efterhånden nok stødt på ordet en del gange. Og måske har du endda allerede eksperimenteret med grøntsager, saltlage og patentglas derhjemme og er klar til en ny udfordring.
I Søren Ejlersen og Ditte Ingemanns nye bog Fermentering 2.0 tager makkerparret den oldgamle konserveringsmetode til næste niveau. De undersøger, hvad der sker med frugter og grøntsager, når de mælkesyregærer, og hvordan levende planter påvirker vores maver.
Desuden får du 50 nye opskrifter på pickles og salsaer, krydrede saucer og selvfølgelig kraut og kimchi. Vi har fået lov til at dele nogle af dem med dig her:
Sommerkraut med hyldeblomst og saltede citrusfrugter
Kvarte kimchi-kinakål
Vegansk kimchipasta
Kålshot med æble, appelsin og ingefær
LÆS OGSÅ: En hjemmebrygget succes