Stil rejselysten med solbeskinnede opskrifter fra Osteria 16
Savner du også en snert af ferie? Så kig med i den nye bog fra Osteria 16. Bogen indeholder opskrifter på den ukomplicerede smag af Italien, som i al sin enkelhed både formår at være både smuk og henslængt på samme tid.
..er udgivet i samarbejde med Strangberg Publishing.
Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.
Kan du huske følelsen af at stå i afgangsterminalen med passet i hånden og kufferten pakket?Følelsen af at tage det første skridt, ud i den særlige buldrende varme der rammer en, når man træder ud af en lufthavn placeret længere syd på end Danmark? Ser man det store perspektiv, er det ikke så lang tid siden, at vi kunne rejse. Men med viden om at man ikke kommer til at pakke badesandalerne i nærmeste fremtid, får det til at føles, som uendeligt lang tid siden at man har mærket varmen.
Da verden stadig var genkendelig, kunne man stille rejselysten, med hvad der føltes som en lille bid af solen hos Osteria 16 på Vesterbro. End ikke dét er muligt nu, men til gengæld er der sket det lyksalige, at Emil Alsbo og Morten Kaltoft har valgt at udgive Osteria 16 i bogform i en passende solgul farve. Som Kristoffer Dahy Ernst så passende skriver i bogens forord, kan Osteria 16 dét særlige at forbinde det uprætentiøse og ubesværede med mad, der bare smager overdrevet godt. Dét er vi enige i. Har du også lyst til, at lave mad der smager overdrevet godt, så se nogle af vores favoritopskrifter fra bogen herunder.
Grillet polenta med cime di rapa og stracchino
Blækspruttesalat
Friske bitre salater
Råmarinerede jomfruhummerhaler med ansjos og chilisauce
Tagliolini med vongole
LÆS OGSÅ: Mit madliv: Thomas Rode