Spis på de nyeste restauranter til Dining Week 2019
En håndfuld dugfriske og nyåbnede restauranter entrerer på den danske restaurantscene i forbindelse med årets Dining Week. Læs mere og få en forsmag på dem her.
Tramonto
I januar åbnede Brøchner Hotels et nyt boutiquehotel i Carlsberg Byen med navnet Hotel Ottilia. På toppen af hotellet har man i samarbejde med restauratørerne fra La Rocca og Pintxos Tapas lavet en rooftop-restaurant og bar, hvor du kan opleve ægte italiensk cuisine og 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen. Til Dining Week 2019 serverer Tramonto en menu med jordskokkesuppe og trøffelflager til forret, grillet entrecote med trøffelsauce og kartoffelpuré til hovedret samt pistaciesoufflé med hindbærcoulis til dessert.
Find billetter til Tramonto på diningweek.dk.
Barril Pasta & Wine Bar
For nylig tilføjede Barril ”pastabar” til sit navn, fordi den et år gamle vinbar har fået både køkken og kok tilknyttet lokalerne på Helgolandsgade på Vesterbro. Foruden at nyde et (eller et par stykker) af de 30 forskellige vine på glas kan du nu også nyde italienske antipasti og pastaretter. Til Dining Week 2019 serverer Barril Pasta & Wine Bar vitello tonnato til forret, spaghetti meatballs med parmesan og persille til hovedret og hvid chokolade-panna cotta med citron til dessert.
Find billetter til Barril Pasta & Wine Bar diningweek.dk.
Glou Glou
Kenn Husted er manden bag flere københavnske restauranter som Bibendum, Falernum og Paté Paté. Om et øjeblik åbner han en splinterny restaurant, som har premiere i forbindelse med Dining Week 2019 i uge 7. Det nye skud på stammen hedder Glou Glou, og det er en restaurant med fokus på sund og nærende mad i form af friske grøntsager og vegetariske retter, lette vine og gode cocktails. Til Dining Week 2019 lyder menuen på labneh med dukkah, olivenolie og surdejsbrød som snacks, saltbagt selleri med braiseret squash, valnødder, salvie og parmesan til forret, stegt kulmule med muslinger, perlebygsalat og butternutsquash til hovedret samt blommer med vaniljeparfait og crumble til dessert.
Find billetter til Glou Glou på diningweek.dk.
Spisebar15
I november sidste år fik Spisebar20 på Nørrebro en lillesøster på Frederiksberg. På den nye Spisebar15 er der fokus på social dining, gode råvarer, vine og cocktails, og der er både kød og vegetarretter på menuen til dagligt. Til Dining Week 2019 byder Spisebar15 på kartoffelcroquette med svampe og trøffelmayo til forret, braiseret svinekæber med blomkålspuré, bagt blomkål, puffet gris, sky og urter til hovedret samt restaurantens eget bud på en snickers til dessert.
Find billetter til Spisebar15 på diningweek.dk.
Tempo
Denne italienske oase på Hotel Skt. Annæ blev ligesom Spisebar15 også født i november sidste år. Tempo er en restaurant, hvor det italienske kokkehåndværk og traditionerne bliver holdt i hævd, og her bliver der serveret både gamle og nyfortolkede kendinge med ingredienser, som vi alle kender. Til Dining Week 2019 byder Tempo på blandt andet burrata, crudo af laks og parmaskinke med figner til forret, oksemørbrad med trøffelmarineret endive, kartoffelcreme og sort trompetsvamp til hovedret samt chokoladecheesecake med mandler, marengs og solbær til dessert.
Find billetter til Tempo på diningweek.dk.