Spis mageløs gourmet til Dining Week
Det kan være svært at vælge, hvor man skal spise, når der er over 200 restauranter at vælge imellem og kun otte dages Dining Week. Derfor guider vi dig her til en håndfuld restauranter, hvor du kan få en enestående gourmetmiddag under Danmarks største restaurantfestival.
Brdr. Price
De to brødre Adam og James Price havde en barndom, som var fyldt med mad. Alt fra frikadeller til finere fransk madlavning blev sat på bordet og lagde fundamentet for brødrenes store madglæde. Dén deler de ud af på deres restauranter, hvor de kun serverer retter, de selv elsker. Til Dining Week 2018 er det blandt andet frisée-salat med confiteret and, confiteret svinebryst med knoldselleri og sauce samt panna cotta med brændt hvid chokolade og blodappelsinsorbet.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Honey
På Honey tager køkkenet sit udgangspunkt i gode, simple ingredienser i sæson. Det uformelle aftensmåltid bliver sat i fokus og akkompagneret af økologiske vine uden for mange overflødige fortællinger. Resultatet er ærlig mad med smagen i højsædet. Til Dining Week 2018 byder Honey blandt andet på skummende skaldyrsbisque med letsaltet torsk og glaseret kalveskank med æblesyltede løg og urtestilke.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Ravnsborg Vinbar
I 2015 og 2016 blev vinbaren på Ravnsborggade kåret som Byens Bedste Vinbar. Foruden gode vinoplevelser byder restauranten også på danske fortolkninger af retter fra middelhavskøkkenet med et nordisk islæt. Til Dining Week 2018 består menuen blandt andet af confiteret harekrokette med sort hvidløgsemulsion, vildsvinesteg med røget kartoffel og løvstikke samt citronfromage med lakrids og solbærstøv.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Restaurant Cofoco
I en kælder i hjertet af Vesterbro har Restaurant Cofoco holdt til siden Cofocos begyndelse i 2004. Her afspejler maden den kontrastfyldte indretning, som er både rustik og elegant på samme tid, og køkkenstilen er en blanding af dansk og sydeuropæisk. Til Dining Week 2018 står menuen på tatar med estragonmayo og surt fra syltehylden, bagt torsk med hummerskum og flere slags kål samt sorbet på kirsebær og eddike med sesamganache.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Vesterbro Vinstue
Vesterbro Vinstue ligger på den pulserende Istedgade og serverer middelhavsinspirerede serveringer med et nordisk touch. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og stedet indbyder til at tage et godt glas vin til maden. Til Dining Week 2018 byder Vesterbro Vinstue på stenbiderrogn og røget vagtelæg med dildstøv, jordskokke-consommé, braiseret lammebov med brændte løg og fermenteret porre samt is på syrnet sødmælk med havtornchiffon og lakridsknas.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: De nye restauranter til Dining Week 2018