Spis italiensk i hele efterårsferien
I midten af oktober kan Danmark ikke konkurrere med høj sol og 25 grader i Italien. Men når Dining Week forvandler efterårsferien til en uge med antipasti, tagliatelle og panna cotta i lange baner, kan man godt få følelsen af at sidde på et trattoria i støvlelandet.
Italien udmærker sig på nogle områder, som vi danskere er særligt glade for. Sol og varme, seværdighederne og ikke mindst maden lokker hvert år mange af os sydpå. Især sidstnævnte scorer mange point, og det gælder ikke kun hos danskerne. Mamas hjemmelavede mad er højdepunktet i mange italienske familier, og der bliver værnet om måltiderne i familiens skød.
Det er måske ikke ligefrem de italienske mødre, der står i køkkenerne til årets Italian Dining Week. Men det er dedikerede restauranter med italiensk dna eller en stor forkærlighed til det italienske køkken, der for tredje år i træk åbner op for Italian Dining Week i uge 42 sammen med San Pellegrino.
Italian Dining Week løber af stablen fra den 15. til den 22. oktober. Konceptet er, som det plejer: Du køber billet til en fire-retters menu bestående af antipasti, primo, secondo, dolci og en San Pellegrino-vand til en fast pris på 225 kr. + billetgebyr. Blandt de deltagende restauranter finder du Scarpetta, RetroGusto, Maio Restaurant, Restaurant Filini og mange flere.
Foto: Restaurant Filini
Stil dig i kø og vind billetter
Forud for billetsalget, som starter på mandag den 25. september, kan du med fordel stille dig i kø, så du har større chance for at få billetter til dine favoritter. Og lige nu kan du være heldig at vinde 2 x 2 billetter, hvis du skriver dig op – vinderne bliver trukket på mandag.
Køen åbner i dag kl. 11, og du kan skrive dig op på diningweek.dk. På hjemmesiden kan du også se alle de deltagende restauranter og deres menuer.