Sommerhusmad – en kærlighedserklæring til den danske sommer
Madredaktør og journalist Mette Mølbak har kogt den danske sommer ned i en bog. Som en hyldest til sommerhuslivet og sommeren i Danmark og ikke mindst den vidunderlige mad, vi spiser, når vi er nær ved hav og bugnende grøntsagsmarker. Vi har fået lov at dele fire sommerlige opskrifter fra 'Sommerhusmad' herunder:
..er udgivet i samarbejde med Muusmann Forlag.
Vejledende udsalgspris: 179,95 kr.
Mette Mølbak har holdt ferie i udlandet mange gange. Blandt andet i Frankrig, Spanien, Italien og USA. Alligevel føles hendes ferie ikke fuldendt, hvis ikke et par af ferieugerne tilbringes i sommerhuset i Danmark. Dér, hvor man pludselig har tid til at kigge på himlen, hvor brisen er varm og blød, og dagens største udfordring er det næste, der skal spises. Når man er dér, i sommerhuset, skal maden, ifølge Mette Mølbak, “være som den tilstand man skal glide ind i – nem, let og ubekymret“. Sommerhusmad er i sin helhed en kærlighedserklæring til sommeren og lige præcis de smage, der kendetegner den. Vi har fået lov at dele fire opskrifter fra Sommerhusmad herunder:
Grillet makrel med spidskål og rygeostecreme
Grøn rejesalat
Porchetta med krydderurter og grillsalat
Rabarbertærte med marengslåg