Smagfulde svampeserveringer
Året rundt kan man sanke svampe i kurven, men særligt mellem august og oktober vrimler skovens bund, af små hatte der titter frem. Og hvilken perfekt anledning til at genbesøge de allerbedste svamperetter.
Der er cremede, krydrede, tunge og lette udgaver at vælge mellem, på listen over de bedste svampeopskrifter. Opskrifterne varierer bredt i tilberedningstid, da svampe kan bruges på så uendelig mange måder – og tider. Hvad end de skal på panden med en kæmpe smørklat eller fungere som et element en i fond, så elsker vi de smagfulde små. Rigtig god tur i skoven – og i køkkenet!
Syltede kantareller
Svampetoast med solbær og cremefraiche
Stegt kulmule med kantarelsovs og ærter
SPICY SVAMPELASAGNE
PORTOBELLOBØFFER MED BUTTERBEANMOS
Stegte ris med savoykål og svampe
Svinekæber, vilde svampe a la creme
Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe
Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian
Cremet perlespelt med persille og stegte svampe
Braiseret økogris i flødesovs med kantareller, brændte løg og rosenkål
Kantarelbruschetta med ingefær og chili
Risotto med squash og svampe kogt med parmesanskorper
Oksenyretapper, sauterede kantareller, figner og marvdressing
Bygotto med markchampignoner og spinat
Åben lasagne med kantareller
LÆS OGSÅ: Pasta paradise – De bedste pastaretter