Lav et festmåltid fra hylderne med Shelf Love
Hvad gør man, når verden lukker sig om en og dermed også om adgangen, til alle de dagligvarer man plejede at kunne hente, når man ville. Man kigger i skabene. Og dér, på bagerste hylde kan der gemme sig et fuldstændigt overset festmåltid. Find vejen dertil med Shelf Love
..er udgivet i samarbejde med Lindhardt og Ringhof.
Vejledende udsalgspris: 299,95 DKK
De sidste to år har, for de fleste, betydet en total omvæltning fra den hverdag man kendte. Pandemien tvang os bag lukkede døre men derfra ud i køkkenerne, hvorfra der enten var et totalt forbud eller begrænset adgang til verden udenfor. Det har også betydet at mange er begyndt at kigge på, forholde sig til og bruge af nogle af de mange ting, som allerede er opmagasineret på hylderne.
Det har den britisk-israelske grøntsags-helt, restauratør, The Guardian-skribent og kogebogsforfatter Yotam Ottolenghi og testkøkken-kollega Noor Murad skrevet en bog om.
Den hedder Shelf Love og tæller 90 opskrifter fordelt på kapitlerne Omme på bagerste hylde, Din grøntkasse, Hvem tager opvasken, Køleskabet i søgelyset, Din fryser – din bedste ven og Og til slut, som er afsnittet med kager og desserter.
Dét synes vi er en smart og relevant kogebog. Bogen – og tankegangen – forestiller vi os kan være med til at bringe lidt flere reste-sejre hjemme i privaten, når man rent faktisk får brugt noget af det på bagerste hylde. At kunne bruge i stedet for altid kun at forbruge.
Vi har fået lov at dele tre opskrifter fra Shelf Love herunder:
Grillede courgetter med lun yoghurt og safransmør
Laks med zaatar og tahin
Filotærte med karryblomkål
Køb bogen her
LÆS OGSÅ: Yotam Ottolenghi udgiver ny bog fyldt med smag
