Salat, salat, salat
Grønne og nærende retter kan ikke kun være tilbehør til andre retter ved frokost- eller middagsbordet, men kan også udgøre et hovedmåltid. Med 75 grøntsagsbaserede, sprøde opskrifter viser Stephanie Spangsberg, hvordan du kan sammensætte velsmagende og klimavenlige salater.
Udgivet i samarbejde med Forlaget Zara
Vejledende udsalgspris: 329,95 kr.
Salat, salat, salat er navnet på Stephanie Spangsbergs nye opskriftsbog, hvor hun deler opskrifter på kendte klassikere som Chevre Chaud, Salad Nicoise og Cæsar, men i nye, moderne klæder. Hun pifter også gamle danske kendinge som agurkesalat, æggesalat og kartoffelsalat op og giver dem et grønt twist, så de lever op til deres efternavn ’salat’.
Bogens mange opskrifter tager udgangspunkt i tilgængelige, sæsonbaserede grøntsager med fokus på klimavenlige retter. Spangsberg giver også gode råd til, hvordan du anvender dine rester og overskydende madvarer, så du nemmere undgår madspild. Alle opskrifter dyrker et visuelt og æstetisk udtryk, så også dine øjne bliver mætte af salaterne.