Restaurantfestivalen Dining Week Sharing begynder på søndag
På søndag lyder startskuddet til årets Dining Week Sharing i efterårsferien. Mere end 100 restauranter står klar til at servere tre-retters menuer til deling i hele den kommende uge.
Dining Week Sharing
Fra på søndag den 13. oktober til og med søndag den 20. oktober sætter rigtig mange madglade danskere sig til bords på de over 100 deltagende restauranter i årets Dining Week Sharing. De vil alle sammen få serveret en tre-retters menu til deling ved bordet, som restauranterne har skræddersyet til den ene uge, hvor Dining Week Sharing løber af stablen i hele Danmark.
Det største og mest anmelderroste program i efterårsferien nogensinde
På samme måde som med Dining Week i vinterferien har Dining Week Sharing opnået stor popularitet, og både gæster og restauranter tilslutter sig konceptet i større grad. Derfor er restaurantprogrammet til årets festival større end nogensinde før, og der er en del anmelderroste restauranter iblandt.
I år tæller listen over deltagende restauranter Aamanns 1921, Restaurant SILO, Madklubben Østerbro, Tramonto Rooftop, Bazaar, The Market Asian, Restaurant Kul, Ravnsborg Vinbar, PS Bar & Grill, Mondän, Karma Sushi, Fleisch, Gastronomisk Innovation, Bistro Royal, Boathouse og mange flere.
Fælles for alle restauranterne er, at de har sammensat en menu med minimum tre serveringer, som alle er delevenlige. Retterne bliver sat på midten af bordet, så gæsterne selv kan øse op og række rundt til hinanden. Her er et udpluk af nogle af menuerne:
Restaurant SILO
SNACK
Oliven og mandler, charcuterie samt brød og smør
FORRET
Ceviche af torsk med tomater og thaibasilikum samt agnolotti med persillerødder
HOVEDRET
Stegt okse med spidskål og skysauce
DESSERT
Vaniljecreme med solbær og sort te
Fleisch
FORRETTER
Toast med svampe a la creme og rystede ribs
Tatar af friskhakket okseinderlår, wasabimayo, soya, ingefær, sesam og rischips
Sprød brandade med rosenkålssalat, appelsin og mandler
HOVEDRET
Bavette af Black Angus med morkelsauce, græskar, grønkål og ristede kastanjer
DESSERT
Creme brûlée, chokolademousse og appelsinsorbet
Tramonto
Græskarsuppe med stegte rejer og amaretto-crumble
HOVEDRET
Rødvinsbraiseret okse med cannellinibønne-puré og grønkålschips
DESSERT
Hasselnøddefondant med chokoladesauce og karamel
En billet til Dining Week Sharing koster 225 kr. + gebyr pr. person. Billetter kan købes på diningweek.dk indtil udsolgt.
LÆS OGSÅ: Dining Week gentager successen med fine dining-delemad i efterårsferien