The Fat Pike
Om The Fat Pike
The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.
Restaurantens kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. De har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.
På The Fat Pike synes de, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt. Et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Derfor handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.
The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en ‘oyster bar’ i Boston eller en anden moderne havneknejpe går de straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor det rå, upolerede og urbane bliver dyrket. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie.