Pasta paradise – De bedste pastaretter
Bered dig på løbende mundvand. Der skal slupres og smaskes i hidtil usete mængder med samlingen af nogle af de bedste pastaretter i Copenhagen Foods levetid.
Det tiltagende dårlige vejr kalder på comfort food og hvad bedre end en skål med varm og vidunderlig pasta. Er du i fan-klubben for den simple favorit med tomatsauce, den helt tunge Cabonara eller måske en nytænkt version med stenbiderrogn og nødder? Listen byder på alt hvad dit pasta-hjerte begærer, uanset hvilken slags du skal snurre i skeen senere. God appetit.
Frisk pasta
VERDENS BEDSTE PASTASAUCE
PASTA AL POMODORO
Åbne fuldkornsravioli med grønkål, hasselnødder, æble og parmesan
Tagliolini med vongole
PASTA BIANCO
SALSICCIA CON ZUCCHINE
Linguine vongole med rød chili
Ravioli med ricotta, græskar og smørstegt salvie
Kartoffelpasta med stenbiderrogn og hibiscus
FRISK PASTA MED SPINATPESTO, HASSELNØDDER OG CITRON
PASTA CARBONARA
LÆS OGSÅ: Buon appetito: Byens bedste pastarestauranter