Zacoco

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

50 ml Ron Zacapa 23 

100 ml kokosvand

2 ananasblade
1 lime

Zacoco

Af: Christian Laustrup Møller / Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fyld et high ball-glas med is.

2
Færdig

Derefter

Hæld Ron Zacapa 23 i og tilsæt efterfølgende kokosvandet.

3
Færdig

Til sidst

Rør rundt og garnér med limebåde og to ananasblade.

Tips fra bartenderen:
”Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så kan du servere Zacoco i friske hele kokosnødder. Køl kokosnødderne, lav efterfølgende et lille hul, hvori du hælder rommen. Shak den, sæt et sugerør i og servér. Voila!”

previous
Koldskål med fuldkornskammerjunkere
next
Bulleit Julep

Add Your Comment