Wonderland

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 cl Marie Brizard Chocolate Royale
1 barske Apricot Brandy
4 cl Black Grouse whisky
En smule piskefløde

Wonderland

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Den her kan jeg desværre ikke tage æren for. Sune Urth, som arbejder på Ruby, har lavet den til vores vintercocktailkort. Her slipper du for at smelte chokoladen, der i stedet kommer fra en kraftig likør, som samtidig bliver brudt af den lette røg i whiskyen.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fyld et røreglas med is, og hæld ingredienserne over isen – gerne de mindste mål først.

2
Færdig

Til sidst

Rør i 10 sekunder, og si op i et afkølet cocktailglas. Læg et tyndt lag letpisket fløde ovenpå, og pynt med en stjerneanis.

previous
White and green
next
Meyers luksusbløddej

Add Your Comment