4 cl Zacapa Edition Negra | |
8 cl varmt vand | |
2 barskefulde krydret smør | |
Krydret smør | |
1 tsk stødt kanel | |
1 stor skefuld allehånde-bær | |
1 stor skefuld stødt muskatnød | |
1 stor skefuld stjerneanis | |
1 stor skefuld kryddernellike | |
250 g hvidt sukker | |
250 g rørsukker | |
250 g usaltet smør | |
500 g Vaniljeis eller hasselnøddeis |
1 Færdig | FØRSTNår du skal lave dit krydrede smør, starter du med at blende alle krydderierne med den hvide sukker. Kom nu rørsukkeren i sammen med det usaltede smør - bare en lille smule smør ad gangen. Til sidst tilføjer du isen og blender igen, til massen er blød, men uden at den løber. |
2 Færdig | DEREFTERKom din rom, krydrede smør og varme vand i en kop, og rør godt rundt, indtil smørret er opløst. |