# × luk
Vintercocktails: Last Call

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4.5 cl Zacapa Edition Negra
1.5 c portvin
0.5 cl sirup lavet på kokospalmeblomster-sukker
Et “dash” Angostura Orange Bitter
Muskatnød

Vintercocktails: Last Call

Af: Alexander Remoundos / Foto: Andreas Raun

Sådan gør du

 

 

1
Færdig

FØRST

Start med at lave din palmeblomst-sirup. Det gør du ved at blande 2 dele kokospalmeblomster-sukker med 1 del vand. Rør til sukkeret er helt opløst.

2
Færdig

DEREFTER

Kom nu alle ingredienser i et glas med is, rør i 15 sekunder, og hæld efterfølgende alt i et nyt lowball-glas med is.

3
Færdig

TIL SIDST

Til sidst pynter du med lidt revet muskatnød på toppen og et kirsebær, der er dyppet i chokolade.

previous
Paneret rødspætte med rejer og citronmayonnaise
next
Vintercocktails: Apples

Add Your Comment