Vegansk maki

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sushimåtte
Sushitang
Sushiris
Avocado
Inari (kinaradise)
Sukkerærter
Goma-dressing
Agurk

Vegansk maki

Foto: Steffanie Nordahl Jakobsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Snit grøntsager i fine stænger. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad.

2
Færdig

Derefter

Læg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem centimeter. Læg siden dit fyld længst nede på tangen, og tilsæt goma-dressing. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen.

3
Færdig

Og

Pensl de sidste fem centimeter tang med vand. På dem måde klistrer hele rullen bedre sammen.

4
Færdig

Til sidst

Skær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv.

Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende.

previous
Avocado Rush
next
Maki med rejer og pære, toppet med sizzling Tilapia

Add Your Comment