Sushimåtte | |
Sushitang | |
Sushiris | |
Avocado | |
Inari (kinaradise) | |
Sukkerærter | |
Goma-dressing | |
Agurk |
1 Færdig | FørstSnit grøntsager i fine stænger. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad. |
2 Færdig | DerefterLæg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem centimeter. Læg siden dit fyld længst nede på tangen, og tilsæt goma-dressing. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen. |
3 Færdig | OgPensl de sidste fem centimeter tang med vand. På dem måde klistrer hele rullen bedre sammen. |
4 Færdig | Til sidstSkær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv. Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende. |