Vegansk kimchipasta

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Udstyr
½-liters patentglas
Kniv
Køkkenvægt
Foodprocessor eller blender
Kimchipasta
50 g hvidløg
50 g frisk ingefær
50 g æble
25 g stærk chilipulver, gerne koreanske chiliflager
2 spsk lys miso
50 ml vand

Vegansk kimchipasta

Af: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann, fra bogen Fermentering 2.0

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pil hvidløg, skræl ingefær, og hak begge dele groft.

2
Færdig

Derefter

Skær kernehuset fra æblet, og hak æblet groft.

3
Færdig

Og

Kom hvidløg, ingefær, æble og resten af ingredienserne i foodprocessoren, og kør den, indtil du har en glat pasta.

4
Færdig

Til sidst

Kom pastaen i et rent patentglas, og opbevar den på køl. Den kan holde sig 1-2 måneder. Og er nu klar til at blive brugt som base i andre kimchi-opskrifter.

previous
Kvarte kimchi-kinakål
next
Omelet med din yndlingspølse og kapersbær

Add Your Comment