• Home
  • Dansk
  • Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber
Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g varmrøget regnbueørred (delt i mindre stykker)
1 æble i skiver
4 svampe
1 bdt rabarber
100 g spidskål
100 g smør
1 citron
Kogte kartofler (moste)
Purløg eller porre
Citronskal
Birkeblade, grønne enebær og granskud
Udstyr
Bagepapir og aluminiumsfolie

Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber

Af: Niki Sjölund og Bella Porcile

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Del bagepapir og aluminiumsfolie i to lige store stykker, og mos dine kogte kartoflerne i bunden af hver del.

2
Færdig

DEREFTER

Skær nu svampene i skiver, snit spidskålen fint, og del rabarberne i stykker på størrelse med en tommelfinger.

3
Færdig

OG

Læg det hele over de moste kartofler sammen med små stykker af fisken, og kom til sidst 50 gram smør og lidt citronskal på toppen af hver.

4
Færdig

OG

Fold nu pakkerne sammen, og læg dem i gløderne på et bål eller på en stegepande. Lad pakkerne stege i 10-15 minutter, og vend dem jævnligt imens. Til sidst smager du til med citronsaft.
Tip: Top med friskplukkede granskud.

5
Færdig
previous
Baileys Red Velvet Cupcake Martini Cocktail
next
Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri

Add Your Comment