200 g varmrøget regnbueørred (delt i mindre stykker) | |
1 æble i skiver | |
4 svampe | |
1 bdt rabarber | |
100 g spidskål | |
100 g smør | |
1 citron | |
Kogte kartofler (moste) | |
Purløg eller porre | |
Citronskal | |
Birkeblade, grønne enebær og granskud | |
Udstyr | |
Bagepapir og aluminiumsfolie |
1 Færdig | FØRSTDel bagepapir og aluminiumsfolie i to lige store stykker, og mos dine kogte kartoflerne i bunden af hver del. |
2 Færdig | DEREFTERSkær nu svampene i skiver, snit spidskålen fint, og del rabarberne i stykker på størrelse med en tommelfinger. |
3 Færdig | OGLæg det hele over de moste kartofler sammen med små stykker af fisken, og kom til sidst 50 gram smør og lidt citronskal på toppen af hver. |
4 Færdig | OGFold nu pakkerne sammen, og læg dem i gløderne på et bål eller på en stegepande. Lad pakkerne stege i 10-15 minutter, og vend dem jævnligt imens. Til sidst smager du til med citronsaft. |
5 Færdig |