200 g varmrøget laks | |
½ blomkålshoved | |
2 dl piskefløde | |
1 knivspids friskrevet muskatnød | |
Saften af en citron | |
10 små broccolibuketter | |
1 dl hvidvinseddike | |
1 spsk sukker | |
1 spsk salt | |
Salt | |
Peber | |
2 skiver rugbrød |
1 Færdig | FørstSkær blomkålen i mindre stykker, og kog den mør i fløden. |
2 Færdig | DerefterBlend fløde og blomkål med muskatnød, citronsaft samt salt og peber. |
3 Færdig | OgGiv eddike, salt og sukker et kort opkog, køl ned, og hæld væsken over broccolibuketterne for dernæst at lade det trække i cirka 10 minutter. |
4 Færdig | Til sidstByg madderne op ved at smøre rugbrødsskiverne med blomkålspuréen, dernæst kommer du den plukkede laks på og til sidst den syltede broccoli. |