• Home
  • Dansk
  • Varmrøget laks med blomkålspuré og syltet broccoli
Varmrøget laks med blomkålspuré og syltet broccoli

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g varmrøget laks
½ blomkålshoved
2 dl piskefløde
1 knivspids friskrevet muskatnød
Saften af en citron
10 små broccolibuketter
1 dl hvidvinseddike
1 spsk sukker
1 spsk salt
Salt
Peber
2 skiver rugbrød

Varmrøget laks med blomkålspuré og syltet broccoli

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær blomkålen i mindre stykker, og kog den mør i fløden.

2
Færdig

Derefter

Blend fløde og blomkål med muskatnød, citronsaft samt salt og peber.

3
Færdig

Og

Giv eddike, salt og sukker et kort opkog, køl ned, og hæld væsken over broccolibuketterne for dernæst at lade det trække i cirka 10 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Byg madderne op ved at smøre rugbrødsskiverne med blomkålspuréen, dernæst kommer du den plukkede laks på og til sidst den syltede broccoli.

previous
Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian
next
Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde

Add Your Comment