Varm chokolade med dyr af skumfiduser

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g chokolade
½ dl vand
2 spsk kakaopulver
8 dl mælk
Skumfiduser
Små chokoladeknapper

Varm chokolade med dyr af skumfiduser

Tekst & foto: Ida Skivenes

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Vi har fået den kreative, norske madblogger Ida Skivenes til at fyre lidt op under vinteren med varm chokolade og opfindsomme dyr lavet af skumfiduser.

Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.

Skumfiduser kan formes på mange måder, man skal bare være lidt kreativ. Du kan sagtes lave dine egne skumfiduser, men de butikskøbte kan gøres ret sjove på en nem og enkel måde.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at skære dine skumfiduser på tværs i to ens rundinger. Skær herefter den ene halvdel i to halvmåner, og sæt dem sammen på forskellige måder – eksempelvis som ugler, bamser eller rensdyr. Hvis stykkerne ikke gider hænge sammen, kan du bruge lidt vand som lim. Brug de små chokoladestykker til at lave et ansigt.

2
Færdig

Derefter

Lav nu din varme chokolade. Varm vandet op, og kom chokoladestykkerne i. Hæld mælken og kakaopulveret i, og rør godt, til det er kogt op. Vælg en lys chokolade, hvis du kan lide din kakao lidt sød, og en mørk chokolade, hvis du kan lide den stærkere i smagen.

3
Færdig

Til sidst

Servér chokoladen med dine dyr af skumfiduser på toppen.

previous
Jomfruhummere og løgpapir med chokolade
next
Pocherede æg (oeufs pochés)

Add Your Comment