Baileys Espresso Créme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Baileys Espresso Creme
240 ml mælk
40 g mørk chokolade (60%)
1/2 tsk kanel
1/4 tsk allehånde
1/8 tsk muskatnød
fløde til flødeskum
Pynt
kanelstang

Baileys Espresso Créme

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.

2
Færdig

DEREFTER

Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.

3
Færdig

OG

Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang.

previous
Pecan slices with orange
next
Baileys Chocolate Luxe

Add Your Comment