Vaniljecreme og remonce

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Vaniljecreme
½ vaniljestang
2½ dl fløde
1 æggeblomme
3 spsk sukker
1½ spsk majsstivelse
Remonce
½ vaniljestang
50 g smør
50 g sukker

Vaniljecreme og remonce

Af: Morten Skærved / Foto: Peter M. Madsen og Magnus Ragnvid

Sådan gør du

1
Færdig

Vaniljecreme

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring fløden i kog med vaniljestang og -korn. Lad den koge et par minutter og fjern så vaniljestangen. Pisk æggeblomme sammen med sukker og majsstivelse i en skål. Tilsæt den varme fløde under piskning. Hæld blandingen tilbage i kasserollen og lad den koge igennem et par minutter under piskning. Køl af før brug.

2
Færdig

Remonce

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn med smør og sukker. Tag evt. smør ud af køleskabet, ½ time før remoncen skal røres. Både vaniljecreme og remonce kan laves på forhånd.

previous
Fladbrød
next
Galopkringle

Add Your Comment