Vaniljecreme | |
½ vaniljestang | |
2½ dl fløde | |
1 æggeblomme | |
3 spsk sukker | |
1½ spsk majsstivelse | |
Remonce | |
½ vaniljestang | |
50 g smør | |
50 g sukker |
1 Færdig | VaniljecremeFlæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring fløden i kog med vaniljestang og -korn. Lad den koge et par minutter og fjern så vaniljestangen. Pisk æggeblomme sammen med sukker og majsstivelse i en skål. Tilsæt den varme fløde under piskning. Hæld blandingen tilbage i kasserollen og lad den koge igennem et par minutter under piskning. Køl af før brug. |
2 Færdig | RemonceFlæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn med smør og sukker. Tag evt. smør ud af køleskabet, ½ time før remoncen skal røres. Både vaniljecreme og remonce kan laves på forhånd. |