• Home
  • Asiatisk
  • Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabitobiko
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabitobiko

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

110 g rå sashimitun (fryses i tre døgn)
10 g syltet daikon, finthakket
Wasabicreme med mayo, wasabi og purløg
Wasabitobiko
3 g purløg, finthakket
15 g friteret panko

Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabitobiko

Af: Karma Sushi

Sådan gør du

1
Færdig

Fritér panko ad brødkrummer i olie ved 160-180 grader, så det bliver gyldent og sprødt. Skær tunen i meget små stykker. Bland med diakon, wasabicreme og wasabitobiko. Anret tuntataren i en firkant med en højde på ca. 2 cm. Drys med panko og dæk hele overfladen. Drys med purløg og dæk hele overfladen.

previous
Hallernes laksesalat
next
Kammusling med jalapenomarinade

Add Your Comment