480 g fersk torskerogn | |
1 rødløg | |
4 tykke skiver bacon | |
4 skiver rugbrød, skåret i stave | |
2 dl skyr | |
2 tsk sennep | |
2 tsk kapers | |
6-10 forskellige slags tomater | |
Frisk dild | |
2 drueagurker, skåret i skiver | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstKog torskerognen i cirka 5-7 minutter, og lad den køle af. Flæk den, og grill den på begge sider i 3 minutter i alt. Du kan også bruge torskerogn fra dåse. |
2 Færdig | DerefterGrill halve rødløg, bacon og rugbrød på begge sider. Rør skyr, sennep og kapers sammen til en dressing, og smag til med salt og peber. |
3 Færdig | Til sidstDel tomaterne i halve, pynt med frisk dild, og krydr med salt og peber. Server med torskerogn og drueagurker. |