• Home
  • Dansk
  • Torsk med pistacie-topping og farverige grøntsager
Torsk med pistacie-topping og farverige grøntsager

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 - 500 g Torsk uden ben
8 shiitakesvampe eller brun champignon
10 grønne asparges
1 halveret citron
12 cherrytomater
4 minisnackpebre
olivenolie
TOPPING
50 g usaltede og grofthakkede pistacienødder
1 stor håndfuld grofthakket persille
1 skive hvidt brød uden skorpe
2 spsk. fintrevet parmesanost
1/2 økologisk citron
2 spsk. olivenolie
salt og peber

Torsk med pistacie-topping og farverige grøntsager

Af: Anne van der Merwede / Foto: PR

Fakta: Torsk er fyldt med selen, zink og D-vitamin, der alle styrker dit immunforsvar.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Begynd med at lave toppingen: Kom pistacienødder, persille, brødkrumme, revet parmesanost, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber i en minihakker, og blend det hele fint.

2
Færdig

DEREFTER

Placer torskestykkerne i et ovnfast fad, og fordel top- pingen over fisken. Tryk den let ned i fisken, så den sidder fast. Fordel grøntsagerne rundt om fisken. Dryp olie over, og sæt fadet midt i en 190 °C varm ovn i ca. 25 mi- nutter, til overfladen er sprød og gylden.

previous
Krydrede søde kartofler med ærter, linser og kokosmælk
next
Kyllingelår med champignon, julesalat og linser

Add Your Comment