400 - 500 g Torsk uden ben | |
8 shiitakesvampe eller brun champignon | |
10 grønne asparges | |
1 halveret citron | |
12 cherrytomater | |
4 minisnackpebre | |
olivenolie | |
TOPPING | |
50 g usaltede og grofthakkede pistacienødder | |
1 stor håndfuld grofthakket persille | |
1 skive hvidt brød uden skorpe | |
2 spsk. fintrevet parmesanost | |
1/2 økologisk citron | |
2 spsk. olivenolie | |
salt og peber |
Fakta: Torsk er fyldt med selen, zink og D-vitamin, der alle styrker dit immunforsvar.
1 Færdig | FØRSTBegynd med at lave toppingen: Kom pistacienødder, persille, brødkrumme, revet parmesanost, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber i en minihakker, og blend det hele fint. |
2 Færdig | DEREFTERPlacer torskestykkerne i et ovnfast fad, og fordel top- pingen over fisken. Tryk den let ned i fisken, så den sidder fast. Fordel grøntsagerne rundt om fisken. Dryp olie over, og sæt fadet midt i en 190 °C varm ovn i ca. 25 mi- nutter, til overfladen er sprød og gylden. |