• Home
  • Grønt
  • Tomatsalat med valnødder og granatæblesirup
Tomatsalat med valnødder og granatæblesirup

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g tomater
75 g valnødder
1/2 lille rødløg
2 stilke mynte
4 stilke basilikum, gerne rød
50 g granatæblekerner
Dressing
2 spsk. granatæblesirup
3 spsk. olivenolie
1 tsk. sumak
salt og friskkværnet peber
et nip sukker

Tomatsalat med valnødder og granatæblesirup

En salat af solmodne tomater smagt til med masser af syrlig og sød granatæblesirup. Oftest serverer man salaten til grillet kød og kebab for at give kødet et syrlig-sødt modspil. Salaten smager også fantastisk i sig selv, hvor den har masser af sødme og knas fra valnødder og granatæblekerner.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær tomaterne i skiver eller mindre stykker, hak valnødderne groft, og skær rødløget i tynde skiver.

2
Færdig

Derefter

Pluk krydderurterne. Gem de små fine blade, og hak de store blade fint.

3
Færdig

Og

Rør dressingen sammen, og vend de finthakkede krydderurter i.

4
Færdig

Og

Anret tomaterne på et fad, og drys med valnødder, granatæblekerner og rødløg. Dryp dressingen hen over salaten, drys med lidt ekstra sumak, og pynt salaten med de fine, små blade af basilikum og mynte.

5
Færdig

Til sidst

Servér salaten med det samme.

previous
Zaalouk
next
Stegt kål med tempeh, krydderier, yoghurt og jernurt

Add Your Comment