Tlayuda

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 tlayuda
10 g svinefedt, alternativt rapsolie
20 g mosede bønner (kogte sorte eller røde bønner)
40 g frisk, mexicansk ost, qaxaca-ost eller mozzarellaost
20 g kål, julienneskåret
10 g hvidløg, julienneskåret
20 g avocado
20 g tomat i skiver
150 g grillet ribeyesteak
Tlayuda
2 kopper majsmel
¼ tsk salt
¼ kop varmt vand

Tlayuda

Af: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Du starter med at lave selve tlayudaen. I en stor skål blander du mel, varmt vand og salt. Bland med hænderne, indtil dejen er glat. Del dejen i fire bolde, der har ”håndfladestørrelse”.

2
Færdig

Derefter

Placér hver bold mellem to stykker madfilm. Med en kagerulle ruller du nu din tlayuda til en størrelse, der svarer til størrelsen på en middagstallerken.

3
Færdig

Og

Forvarm ovnen til 250 grader. Bag tlayudaen på en bageplade, indtil den er sprød. Det tager omkring 10 minutter.

4
Færdig

Og

Spred nu svinefedt på tlayudaen, og anret herefter bønnemos, ost og resten af ingredienserne på tlayudaen på nær avocadoen.

5
Færdig

Og

Steg tlayudaen på grillen eller på en stegepande under konstant bevægelse, indtil osten begynder at smelte.

6
Færdig

Til sidst

Når den er blevet lidt ristet, fjerner du den fra varmen. Tilføj avocado, og server.

previous
Hasselnøddemælk, svinekæber, grønkål og glaserede kartofler
next
Andetærte med hvide bønner, græskar og tomat

Add Your Comment