The 866

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 cl Dildsnaps fra Esrum Mikrodestilleri
3 cl Campari
3 cl friskpresset, rød grapejuice
Saltkant

The 866

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Det her er en cocktail lavet til en gæstevagt på PdT i New York . Ideen var at vise noget nordisk og at lege med oplevelsen af salt.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fyld et røreglas med knust is.

2
Færdig

Derefter

Hæld ingredienserne i, og rør i 8 sekunder.

3
Færdig

Og

Si den over frisk is i et whiskyglas, hvor kanten på forhånd er let saltet. Sørg for, at glasset er helt fyldt med is.

4
Færdig

Til sidst

Som alternativ kan du bare lave cocktailen i glasset med is. Men så skal du røre i 15 sekunder og fylde glasset med frisk is bagefter.

previous
Bitter chokoladesnaps
next
Varm æblesnaps

Add Your Comment