• Home
  • Asiatisk
  • Tempurasalat med tempurarejer, chilicreme og forårsløg
Tempurasalat med tempurarejer, chilicreme og forårsløg

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Tempurarejer
4 stk tigerrejer
mel
kartoffelmel
iskoldt danskvand
æg
olie til fritering
Andet
8 g chilicreme (mayo, srirachachilisauce og chilipulver)
1 forårsløg, hakket
Karse
¼ tsk spicy sesam (sesamfrø og chilipulver)

Tempurasalat med tempurarejer, chilicreme og forårsløg

Af: Karma Sushi

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Vend rejerne i en blanding af mel, kartoffelmel, æg og iskoldt danskvand, friter dem i olie og skær dem i halve.

2
Færdig

Til sidst

Lav en stribe med ⅓ del chilicreme i bunden af en skål. Læg 2 g hakket forårsløg ovenpå. Læg 4 halve stykker tempurarejer ovenpå. Lav igen en stribe med ⅓ del chilicreme ovenpå. Læg igen 2 g hakket forårsløg ovenpå. Læg 4 halve stykker tempurarejer ovenpå. Top med karse og spicy sesam.

previous
Kammusling med jalapenomarinade
next
Laks med trøffelcreme

Add Your Comment