Syltet selleri med jomfruhummer og havtorn

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 store jomfruhummere
3 dl risvineddike
3 dl vand
3 dl sukker
1 stor knoldselleri
4 spsk havtornsaft
5 dl jomfruhummerfond
2 dl fløde
1 bakke bulls blood-salat
1 citron
Salt og peber

Syltet selleri med jomfruhummer og havtorn

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl sellerien, og skær den tyndt på et mandolinjern. Udstik den i cirkler af cirka 7 centimeter. Bring vand, eddike og sukker i kog. Hæld syltelagen over sellerien, og lad den trække 3-4 timer.

2
Færdig

Derefter

Pil imens jomfruhummerne, og hak halerne i små tern. Lav en tatar med jomfruhummerne og havtornsaft, lidt citronsaft og salt og peber.

3
Færdig

Og

Varm jomfruhummerfonden op, og tilsæt fløde. Reducér, til smagen bliver sød, kraftig og aromatisk. Fold nu pakker af syltet selleri og jomfruhummertatar, og hold dem på køl. Skyl salaten og tør den af.

4
Færdig

Til sidst

Server selleripakkerne med små skefulde tatar omkring. Skum jomfruhummerbisquen op, og læg omkring pakkerne og tataren. Mariner bulls blood-salaten med lidt citron og salt. Læg den omkring pakkerne, og servér.

previous
Lammekarry med yoghurt og fladbrød
next
Lammefilet, spinat og gulerødder

Add Your Comment