8 store jomfruhummere | |
3 dl risvineddike | |
3 dl vand | |
3 dl sukker | |
1 stor knoldselleri | |
4 spsk havtornsaft | |
5 dl jomfruhummerfond | |
2 dl fløde | |
1 bakke bulls blood-salat | |
1 citron | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkræl sellerien, og skær den tyndt på et mandolinjern. Udstik den i cirkler af cirka 7 centimeter. Bring vand, eddike og sukker i kog. Hæld syltelagen over sellerien, og lad den trække 3-4 timer. |
2 Færdig | DerefterPil imens jomfruhummerne, og hak halerne i små tern. Lav en tatar med jomfruhummerne og havtornsaft, lidt citronsaft og salt og peber. |
3 Færdig | OgVarm jomfruhummerfonden op, og tilsæt fløde. Reducér, til smagen bliver sød, kraftig og aromatisk. Fold nu pakker af syltet selleri og jomfruhummertatar, og hold dem på køl. Skyl salaten og tør den af. |
4 Færdig | Til sidstServer selleripakkerne med små skefulde tatar omkring. Skum jomfruhummerbisquen op, og læg omkring pakkerne og tataren. Mariner bulls blood-salaten med lidt citron og salt. Læg den omkring pakkerne, og servér. |