Syltet blomkål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl vand
1 dl mirin
1 vaniljestang, skåret op på langs
1 tsk karry
5 limeblade
1 blomkålshoved

Syltet blomkål

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog alle ingredienser til lagen – undtagen blomkålen – op, og køl helt ned igen.

2
Færdig

Derefter

Pluk blomkålshovedet i små buketter, og læg dem i et sylteglas.

3
Færdig

Og

Hæld lagen over, og lad blomkålen trække i denne.

4
Færdig

Til sidst

Sylt i 2-3 timer.

Brug dine syltede blomkål som tilbehør til for eksempel en god hakkebøf, en steg eller stegt kylling.

previous
Syltede gulerødder
next
Syltet squash

Add Your Comment