Svinekotelet, gulerødder, cremefraiche

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 store svinekoteletter med fedt på
8 store gulerødder i forskellige farver
1 flaske havtornmarinade
2 bægre cremefraiche 48 %
2 fed hvidløg
1 citron
3 kviste rosmarin
1-2 dl svampesoja
1 dl olivenolie
Salt og peber

Svinekotelet, gulerødder, cremefraiche

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Marinér koteletterne i olie, knust hvidløg, rosmarin, citronsaft og citronskal. Gerne en
times tid eller natten over, hvis det er muligt. Rør cremefraiche og svampesoja sammen, tilsæt soja efter behag. Krydr med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Varm en grillpande op, så den er rygende varm. Grill koteletterne i cirka 4 minutter på hver side. Imens du griller dem, varmer du en anden pande godt op. Skær gulerødderne ud i mindre stykker, og steg dem på den varme pande. Når de har fået farve, tilsætter du havtornmarinaden og lader det glasere ind, så marinaden bliver tyk og klistret.

3
Færdig

Til sidst

Server koteletterne sammen med de glaserede gulerødder og cremefraichen.

previous
Løvsuppe
next
Vaniljebagte rødbeder, hyben og yoghurt

Add Your Comment