4 store svinekoteletter med fedt på | |
8 store gulerødder i forskellige farver | |
1 flaske havtornmarinade | |
2 bægre cremefraiche 48 % | |
2 fed hvidløg | |
1 citron | |
3 kviste rosmarin | |
1-2 dl svampesoja | |
1 dl olivenolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstMarinér koteletterne i olie, knust hvidløg, rosmarin, citronsaft og citronskal. Gerne en |
2 Færdig | DerefterVarm en grillpande op, så den er rygende varm. Grill koteletterne i cirka 4 minutter på hver side. Imens du griller dem, varmer du en anden pande godt op. Skær gulerødderne ud i mindre stykker, og steg dem på den varme pande. Når de har fået farve, tilsætter du havtornmarinaden og lader det glasere ind, så marinaden bliver tyk og klistret. |
3 Færdig | Til sidstServer koteletterne sammen med de glaserede gulerødder og cremefraichen. |