1 kg svinekæber | |
1 l hvedeøl | |
1 l vand | |
5 kviste timian | |
1 løg | |
2 fed hvidløg | |
Salt og peber | |
10 korianderfrø | |
10 enebær | |
250 g tragtkantareller | |
250 g shiitakesvampe | |
250 g sorte trompethatte | |
250 g kantareller | |
1 glas sorte oliven uden sten | |
5 spsk tørrede tranebær | |
1 l økologisk fløde | |
1 citron |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 150 grader. Tør de sorte oliven i 2-3 timer. Braiser imens kæberne i hvedeøl, vand og de tørre krydderier. De skal være møre, men have tekstur. Det tager cirka 2 timer. |
2 Færdig | DerefterNår kæberne er møre og olivene tørre, varmer du en pande op, så den er rygende varm. Steg svampene en slags ad gangen, så de ikke ender med at koge og blive bløde. Når svampene har fået farve, tilsætter du fløden og koger ned, til den er tyk. Krydr godt med salt og peber. |
3 Færdig | Til sidstServer de varme kæber med svampene over, knus de tørre oliven over, og drys med tørrede tranebær. |