Svinekæber, vilde svampe a la creme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg svinekæber
1 l hvedeøl
1 l vand
5 kviste timian
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
10 korianderfrø
10 enebær
250 g tragtkantareller
250 g shiitakesvampe
250 g sorte trompethatte
250 g kantareller
1 glas sorte oliven uden sten
5 spsk tørrede tranebær
1 l økologisk fløde
1 citron

Svinekæber, vilde svampe a la creme

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 150 grader. Tør de sorte oliven i 2-3 timer. Braiser imens kæberne i hvedeøl, vand og de tørre krydderier. De skal være møre, men have tekstur. Det tager cirka 2 timer.

2
Færdig

Derefter

Når kæberne er møre og olivene tørre, varmer du en pande op, så den er rygende varm. Steg svampene en slags ad gangen, så de ikke ender med at koge og blive bløde. Når svampene har fået farve, tilsætter du fløden og koger ned, til den er tyk. Krydr godt med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Server de varme kæber med svampene over, knus de tørre oliven over, og drys med tørrede tranebær.

previous
Rødbedesalat med gedeost og blommer
next
Svinenakke med knoldselleri, tangbouillon, pærer og grønkål

Add Your Comment