Svampebouillon med kombutang og sojasauce

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g brune champignon eller blandede svampe
1 spsk olie
1,2 l grøntsagsbouillon
ca 10 g kombutang
100 g glasnudler
2 - 4 spsk sojasauce
PYNT
frisksnittede forårsløg eller purløg

Svampebouillon med kombutang og sojasauce

Af: Catherine Daverne / Foto: Helle Moos / Fra bogen: Simple Supper

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Rens champignonerne for jord, og skær dem i skiver eller kvarte.

2
Færdig

DEREFTER

Varm olien op i bunden af en gryde, og sauter svampene ved høj varme. Tilsæt bouillon og tang. Lad bouillonen simre i ca 5 minutter.

3
Færdig

OG

Tilsæt glasnudler, tilbered dem i bouillonen (2 - 3 minutter) og smag til med sojasauce.

4
Færdig

TIL SIDST

Server suppen med frisksnittet forårsløg eller purløg.

previous
Dadler med orangemarcipan
next
Jordskoksuppe med kartoffel og porre

Add Your Comment