1 kg markchampignon | |
1 pastinak | |
2 fed hvidløg | |
½ l kalvefond | |
300 g brisler | |
2 små rødbeder | |
1 bdt. merian | |
1 l vand |
1 Færdig | FørstSkær svampene i kvarte, og rist dem hårdt i en tykbundet gryde. Tilsæt pastinak og hvidløg, og rist yderligere i nogle minutter. Hæld herefter vand og kalvefond over, og kog i 1 time. Efter 1 time sigtes bouillonen, koges ned og smages til med salt og peber. |
2 Færdig | DerefterUdvand brislerne, hvis slagteren ikke allerede har gjort det. Skær brislerne i mundrette stykker, og vend dem i hvedemel samt salt og peber. |
3 Færdig | OgRødbederne skylles, hvorefter de gnides i salt, peber og olie. Bag dem herefter ved 150 grader i folie, indtil de er møre. |
4 Færdig | Til sidstBrislerne ristes i klaret smør, indtil de er let gyldenbrune. Rødbederne deles i 6 stykker og anrettes i bunden af tallerkenen sammen med de ristede brisler. Retten toppes af med merian, hvorefter bouillonen hældes over. |