Suppe på ærtebælge

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

30 g smør
2 skalotteløg, finthakkede
1 dl hvidvin
5 dl ærtebælgjuice
1 dl fløde
2 spsk cremefraiche 38%
Citronsaft og salt til tilsmagning
Ærtebælge befriet for binder
Lidt ekstra cremefraiche og ærteskud til pynt

Suppe på ærtebælge

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Smelt smørret i en gryde, og sautér skalotteløgene heri. Tilsæt hvidvinen, og lad den koge ind, til det halve er tilbage.

2
Færdig

Derefter

Hæld ærtebælgjuice og fløde i gryden, og lad den koge op. Tag straks gryden af varmen, og kom cremefraiche i. Blend suppen skummende med en stavblender.

3
Færdig

Til sidst

Server suppen straks. Gerne med lidt cremefraiche, friske ærteskud og fintsnittede ærtebælge på toppen.

previous
Rejeconsommé med drueagurker
next
Bagte rødbeder med rødbedemayo og sprøde toppe

Add Your Comment