Supernem vegansk ramen

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 fed hvidløg
1 løg
100 g champignon
2-3 tsk. forårsløg
½ tsk. ingefærpulver
1 spsk. tamari
1-2 spsk. grøntsagsbouillon
½-1 l vand
100 g ramennudler eller glasnudler
100-150 g silketofu
1 tsk misokrydderi
Olivenolie eller kokosolie
Salt og peber

Supernem vegansk ramen

Af: Caroline Alsted, www.carrotstick.dk / Foto: www.carrotstick.dk

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Svits løgene i en gryde med olie. Kom derefter hvidløg, champignon, forårsløg, ingefær og tamari i. Kom ½-1 liter kogende vand i gryden og tilsæt boullion. Lad eventuelt blandingen stå en times tid for at få mere smag.

2
Færdig

Derefter

Dræn tofuen for væde, skær den i firkanter og svits den i lidt olie på en pande og tilsæt evt. misokrydderi. Sluk for panden og sæt tofuen væk, når den er blevet gyldenbrun.

3
Færdig

Til sidst

Kom nudlerne i gryden og kog nogle minutter. Smag til med salt og peber. Kom til sidst tofuen i, og så er der serveret!

previous
Gulerodsbøffer med sød kartoffel og friske urter
next
Grillede gulerødder med timian og citron

Add Your Comment