Stegte svampe med porrer og valnød

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g kantareller
200 g shiitakesvampe
1 bæger af Arlas unika-cremefraiche
1 ½ dl æblecider
4 porrer
4 valnøddekerner
2 ½ dl grøntsagsfond
Smør
Salt og peber

Stegte svampe med porrer og valnød

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at rengøre svampene. Skær porrerne til, så det hvide stykke er tilbage. Kog dem herefter i saltet vand i 4 minutter, og anbring dem derefter i isvand.

2
Færdig

Derefter

Rist svampene på en meget varm pande. Lun grøntsagsfonden med en smørklat imens, og kom porrerne i.

3
Færdig

Og

Når svampene er sprøde, tilsættes cider. Lad cideren bruse op og koge let ind. Tilsæt cremefraiche, og lad blandingen koge yderligere ind.

4
Færdig

Til sidst

De cremede svampe anrettes sammen med porren, og valnød rives fint ud over.

previous
Svampebouillon med brisler og rødbede
next
Hjemmelavet æblesaft lavet på saftkoger

Add Your Comment