200 g kantareller | |
200 g shiitakesvampe | |
1 bæger af Arlas unika-cremefraiche | |
1 ½ dl æblecider | |
4 porrer | |
4 valnøddekerner | |
2 ½ dl grøntsagsfond | |
Smør | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstStart med at rengøre svampene. Skær porrerne til, så det hvide stykke er tilbage. Kog dem herefter i saltet vand i 4 minutter, og anbring dem derefter i isvand. |
2 Færdig | DerefterRist svampene på en meget varm pande. Lun grøntsagsfonden med en smørklat imens, og kom porrerne i. |
3 Færdig | OgNår svampene er sprøde, tilsættes cider. Lad cideren bruse op og koge let ind. Tilsæt cremefraiche, og lad blandingen koge yderligere ind. |
4 Færdig | Til sidstDe cremede svampe anrettes sammen med porren, og valnød rives fint ud over. |