Stegte butterbeans med grønkål og æg

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 dåser butterbeans (480 g) (eller opblødte fra dagen inden)
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
salt
250-300 g hakket grønkål olivenolie
olivenolie
4 æg
2 avokadoer
evt. chiliflager

Stegte butterbeans med grønkål og æg

Af: Stina Dannerfjord & Isabel Christensen / Foto: Line Thit Klein

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Steg butterbeans på panden, og vend løg-pulver, hvidløgspulver og lidt salt i. Tilsæt derefter grønkål med lidt ekstra olivenolie, og lynsteg. Lav samtidig dine spejlæg.

2
Færdig

DEREFTER

Tag begge dele af panden, og top bønner-ne med spejlæg og skiveskåret avokado på siden.

3
Færdig

TIL SIDST

Drys med chiliflager, hvis du gerne vil have noget mere smag.

previous
Skyr-fuldkornsscones
next
Linsesuppe

Add Your Comment