• Home
  • Grønt
  • Stegt kål med tempeh, krydderier, yoghurt og jernurt
Stegt kål med tempeh, krydderier, yoghurt og jernurt

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g tempeh
1 stor spidskål
1 tsk. hele korianderfrø
1 tsk. hele fennikelfrø
1/2 tsk. hel spidskommen
2 dl yoghurt naturel
1 usprøjtet citron
5 hele kardemomme kapsler
salt og friskkværnet peber
1 dl. olivenolie
1 potte jernurt

Stegt kål med tempeh, krydderier, yoghurt og jernurt

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Skær din tempeh ud i tern på 2x2 centimeter, og kom dem op i en skål.

2
Færdig

DEREFTER

Kom yoghurten op i en skål, og smag til med citronsaft, fintrevet scitronkal, salt og friskkværnet peber. Rør det hele godt sammen.

3
Færdig

OG

Knus nu kardemommekapslerne i en morter, og smag cremen til med kardemommepulveret, inden du lader cremen stå og trække smag.

4
Færdig

OG

Skær spidskålen ud i grove stykker, og skyl dem i kold vand, inden du lader dem dryppe grundigt af.

5
Færdig

OG

Varm en pande op, kom olie på, og steg spidskål ved høj varme i 2-3 minutter, så noget af kålen får flot gylden farve, mens andet stadig har masser af bid og struktur. Til sidst krydrer du med salt og friskkværnet peber.

6
Færdig

OG

Tag spidskålen af panden, og kom stykker op i en skål, og hold dem lune.

7
Færdig

OG

Hæld ny olie på panden, og steg din tempeh ved høj varme i 2-3 minutter, til de bliver gyldne og sprøde. Krydr med salt.

8
Færdig

OG

Knus de sidste krydderier i en morter eller krydderikværn, drys dem over tempehen, og steg i yderligere 30 sekunder. Tag din tempeh af panden, og kom op i en skål.

9
Færdig

TIL SIDST

Anret spidskål i bunden af en tallerken, kom kardemommeyoghurt henover, fordel til sidst den lune sprøde tempeh ud over. Pynt til sidst med jernurt.

previous
Tomatsalat med valnødder og granatæblesirup
next
Ramen med grillet tempeh, broccoli, chili og smilende æg

Add Your Comment