800 g svinenakke | |
10 stk. jordskokker | |
2 spsk smør | |
3 dl hønsefond | |
12 forårsløg | |
1 glas kapers | |
1 bakke kirsebær | |
100 g kyllingehjerter | |
1 citron | |
Olie til stegning | |
1 potte blomsterkarse | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstVask jordskokkerne grundigt. Skær dem i tern, og rist dem gyldne. Tilsæt fonden og vand, til det dækker jordskokkerne. Kog dem møre, si væsken fra, men gem den. Blend jordskokkerne til en glat puré, og tilsæt væsken lidt ad gangen til den ønskede tykkelse. Smag til med salt, peber og citronsaft. |
2 Færdig | DerefterSkær svinenakken ud til koteletter, og grill dem 3-4 minutter på hver side. Mens koteletterne steger, varmer du en anden pande op. Forårsløgene steger du nu gyldne, og imens skærer du hjerterne i mindre stykker. Når løgene næsten er færdige, tilsætter du kyllingehjerterne, kapers og kirsebær. Steg i et minuts tid, og krydr det hele med salt og peber. |
3 Færdig | Til sidstLun jordskokpuréen igennem, og servér den med svinekoteletterne, de stegte forårsløg, kapers, kirsebær, hjerter og blomsterkarse. |