• Home
  • Efterår
  • Stegt jordskokpuré, svinenakke, forårsløg og kirsebær
Stegt jordskokpuré, svinenakke, forårsløg og kirsebær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

800 g svinenakke
10 stk. jordskokker
2 spsk smør
3 dl hønsefond
12 forårsløg
1 glas kapers
1 bakke kirsebær
100 g kyllingehjerter
1 citron
Olie til stegning
1 potte blomsterkarse
Salt og peber

Stegt jordskokpuré, svinenakke, forårsløg og kirsebær

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Vask jordskokkerne grundigt. Skær dem i tern, og rist dem gyldne. Tilsæt fonden og vand, til det dækker jordskokkerne. Kog dem møre, si væsken fra, men gem den. Blend jordskokkerne til en glat puré, og tilsæt væsken lidt ad gangen til den ønskede tykkelse. Smag til med salt, peber og citronsaft.

2
Færdig

Derefter

Skær svinenakken ud til koteletter, og grill dem 3-4 minutter på hver side. Mens koteletterne steger, varmer du en anden pande op. Forårsløgene steger du nu gyldne, og imens skærer du hjerterne i mindre stykker. Når løgene næsten er færdige, tilsætter du kyllingehjerterne, kapers og kirsebær. Steg i et minuts tid, og krydr det hele med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Lun jordskokpuréen igennem, og servér den med svinekoteletterne, de stegte forårsløg, kapers, kirsebær, hjerter og blomsterkarse.

previous
Luftig chokolade og hasselnøddeis
next
Svinekæberagout, broccoli og pastinak

Add Your Comment