Stegt and på blomkålspuré

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stort blomkål
1 ½ liter grøntsagsbouillon
1 spsk. smør
40 gram parmesanost
Salt og peber
4 andebrystfileter med skind
Estragon
1 ½ spsk. olivenolie
1 dl mayonnaise
Krydderurter

Stegt and på blomkålspuré

Af: Julie Hey fra bogen 'Hey! Det er vildt' / Foto: Betina Hastoft

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Del blomkålen i buketter. Kom dem i en gryde, dæk med bouillon, og kog i 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad blomkålen tørre i gryden. Blend eller mos blomkålen fint, og tilsæt smør og revet parmesan. Smag puréen til med salt og peber, og hold den varm i gryden.

2
Færdig

Derefter

Dup andebrystfileterne med køkkenrulle, og rids skindet i tern, uden at skære ned i kødet. Drys med salt og peber, og steg dem på panden i 4 minutter på hver side. Start med skindsiden. Tag andebrystfileterne af panden, læg dem på en tallerken, og lad dem trække i 8-10 minutter.

3
Færdig

Og

Blend en håndfuld estragon med olivenolien, evt. i en minihakker. Rør det med mayonnaise, og smag til med salt og peber.

4
Færdig

Til sidst

Anret blomkålspuréen på tallerkener, evt. ved hjælp af en anretterring eller kokotte. Afdryp andebrystfileterne på køkkenrulle, og skær dem i skiver. Læg skiver af stegt and på puréen, og anret med estragoncreme og krydderurter eller tørrede blomster.

previous
Andeanretning med glaserede beder
next
Vildt god bourguignon

Add Your Comment