1 stort blomkål | |
1 ½ liter grøntsagsbouillon | |
1 spsk. smør | |
40 gram parmesanost | |
Salt og peber | |
4 andebrystfileter med skind | |
Estragon | |
1 ½ spsk. olivenolie | |
1 dl mayonnaise | |
Krydderurter |
1 Færdig | FørstDel blomkålen i buketter. Kom dem i en gryde, dæk med bouillon, og kog i 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad blomkålen tørre i gryden. Blend eller mos blomkålen fint, og tilsæt smør og revet parmesan. Smag puréen til med salt og peber, og hold den varm i gryden. |
2 Færdig | DerefterDup andebrystfileterne med køkkenrulle, og rids skindet i tern, uden at skære ned i kødet. Drys med salt og peber, og steg dem på panden i 4 minutter på hver side. Start med skindsiden. Tag andebrystfileterne af panden, læg dem på en tallerken, og lad dem trække i 8-10 minutter. |
3 Færdig | OgBlend en håndfuld estragon med olivenolien, evt. i en minihakker. Rør det med mayonnaise, og smag til med salt og peber. |
4 Færdig | Til sidstAnret blomkålspuréen på tallerkener, evt. ved hjælp af en anretterring eller kokotte. Afdryp andebrystfileterne på køkkenrulle, og skær dem i skiver. Læg skiver af stegt and på puréen, og anret med estragoncreme og krydderurter eller tørrede blomster. |