Squashkage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g brun farin
3 æg m/l
1 tsk vaniljesukker
180 g kagemel (eller alm. hvedemel)
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk stødt ingefær
1½ tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk fint salt
1 mellemstor squash med skræl (ca. 300 g)
75 g valnødder
fintrevet skal fra 1 økocitron
Cream cheesefrosting
150 g flormelis
100 g smør (stuetemp.)
½ tsk vaniljepasta
300 g flødeost

Squashkage

Af: Annemette Voss Fridthjof / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Tænd ovnen på 170 grader varmluft.

2
Færdig

DEREFTER

Pisk brun farin, æg og vaniljesukker længe i en skål, til det er meget luftigt. Bland mel, kanel, kardemomme, ingefær, bagepulver og natron og sigt det i æggemassen..Tilsæt også salt og rør dejen forsigtigt sammen.

3
Færdig

OG

Riv squashen groft på et rivejern og vrid overskydende væde fra.
Hak valnødderne groft. Tilsæt revet squash, grofthakkede valnødder og fintrevet citronskal til dejen og rør den godt sammen.

4
Færdig

OG

Fyld dejen i en lille bradepande på ca. 25 x 30 cm, der er beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i den varme ovn i 25-30 minutter. Køl kagen af i formen.

5
Færdig

TIL SIDST

Pisk flormelis sammen med det bløde smør og vaniljepastaen i en skål. Pisk længe, til du har en luftig og meget lys cremet smørcreme. Tilsæt køleskabskold flødeost og pisk hurtigt cremen sammen. Pisk ikke for længe, for så kan cremen godt blive for blød. Smør frostingen ud over den afkølede kage.

previous
Toscakage
next
Bagt æblekage

Add Your Comment